Peak XXL 4 personers tagtelt

DKK 21.995,00

Telt L.220 x B.197 x H.115cm
Hardshell L.200 x B.120 x H.26cm
Vægt 75kg
Ryd
Produkt pris DKK  21.995,00
Tilføjelser i alt DKK 00,0
Pris i alt DKK  21.995,00
Varenummer (SKU): Ikke relevant Kategorier: , ,

Beskrivelse

Peak XXL gør det nemt at tage hele familien med på eventyr, da der er god plads til op til fire voksne – så to voksne og to børn kan snildt være der.

Hardshell-boxen har en god størrelse, der passer til taget på de fleste stationcars eller SUVér. Det smarte er, at teltet folder ud over siden af bilen, så du får et større liggeareal end i de fleste andre tagtelte.

Teltet er designet med skylight og vinduer i siderne, så du får god udluftning og et dejligt lysindfald i teltet. Og når det er sovetid, kan du nyde udsigten til stjernehimlen fra alle sider.

Du behøver ikke at bekymre dig om nysgerrige blikke eller uønsket besøg af kryb og kravl, da teltet har et tætmasket myggenet for alle åbninger, og den faste teltdug skaber privatliv. Teltdugen er fremstillet i slidstærkt og åndbart poly-bomuld, der passer perfekt til det nordiske klima.

Peak XXL leveres inklusiv vores opgraderede 40 mm madras. Ønsker du endnu mere komfort, kan du opgradere med vores madrasunderlag, der samtidig modvirker kondens under madrassen. Du kan også montere både markise og fortelt.

Video

Specifikationer

Hardshell-box Stærk 5 mm sort ABS-plast.
Teltdug Poly-bomuld. Vægt: 300 gram/meter. Imprægnering: PU-coated. Vandsøjletryk: 3000 mm
Oversegl 420D Oxford polyester. Imprægnering: PU-coated. Vandsøjletryk: 3000 mm
Myggenet Tætmasket med 900 holes per inch.
Skylight Klar plast med fastmonteret myggenet.
Madras 40 mm opgraderet komfortskum med høj densitet.
Stige Aluminium med teleskopudtræk op til 230 cm. Max 150 kilo load.
Åbning Semi-automatisk med hydraulisk gasdæmpere.
Gulv Poleret aluminiumspanel-sandwich med 23 mm isolerende honeycomb-paneler.
Max lastvægt 400 kilo.
Tagtelt Vægt 75 kilo.

Måltegning

Farver

thunderBlack

Hvis du som mange andre er all in på sort, er dette telt farven for dig. Denne thunderBlack farve er stilfuld, ser super cool ud og passer til de fleste biler. Det ses knapt om natten, og det ser strålende ud om dagen. I direkte sollys kan telt stoffet virke rødt indeni. Telt stoffet er i sort polyester garn, mens oversejlet er i sort poly-oxford. Introduktionsår: 2022

midnightGrey

Den mørkegrå nuance er tidløs og en af vores bestsellere. Det stilfulde mørkegrå look er diskret, passer til de fleste biler og skaber en hyggelig stemning i teltet. Teltdugen er i mørkegrå poly-bomuld, mens oversejlet i en gråblå poly-oxford. Introduktionsår: 2020

hunterGreen

Vores smukke lysegrønne farve er det perfekte valg, hvis du ønsker at være så tæt på naturen som muligt. Det føles næsten som at sove i en hyggelig hule dækket med de flotteste grønne blade. Teltdugen er i lysegrøn poly-bomuld, mens oversejlet er i grøn poly-oxford. Introduktionsår: 2020

Montering

Du skal blot løfte tagteltet op på dine tagbøljer og montere de medfølgende beslag, der passer til de fleste tagbøljer – uanset om tagbøljerne er firkantede eller har vingeprofil.

Inden du bestiller, er det en god ide at tjekke din bils dynamiske tagvægt. Du kan slå den op på www.car.info eller i bilens instruktionsbog. Denne vægt er bilens maxvægt, mens du kører. Når bilen holder stille, er det en anden sag. Her er vægten blev statisk, og der kan bil og tagbøjler holde til utrolig meget vægt, så I snildt kan kravle tre-fire personer op i teltet.

Læs mere om montering og vægtgrænser på siden Værd at vide

Guide

Når først dit Peak XXL er monteret på taget af din bil, venter eventyret lige om hjørnet, og det tager kun 1 minut at slå teltet op. Klik bare spænderne op, træk låget på hardshellen op, og lad den semiautomatiske åbning klare resten. Træk stigen ud, og vip teltet ud over siden af bilen. Husk at justere stigen, så den passer til højen på din bil – og sørg for, at den er låst i et led. Monter nu oversejl-stængerne, og du er klar til at kravle til køjs.

Du er måske også interesseret i...