Peak XL 3 personers tagtelt

DKK 17.995,00

Telt L.220 x B.155 x H.110cm
Hardshell L.160 x B.120 x H.25cm
Vægt 60kg
Ryd
Produkt pris DKK  17.995,00
Tilføjelser i alt DKK 00,0
Pris i alt DKK  17.995,00

Bestillingsvare

Varenummer (SKU): Ikke relevant Kategorier: ,

Beskrivelse

Peak XL er lavet til spontane eventyr – og passer til tre voksne eller to voksne og et barn. Se også version XXL for et tagtelt til 4 personer.

Hardshell-boxen har en ideel størrelse, så den passer på taget af de fleste biler. Det smarte er, at tagteltet folder ud over siden af bilen, så du får et større liggeareal end i de fleste andre tagtelte.

Tagteltet er designet med skylight og vinduer i siderne, så du får god udluftning og et dejligt lysindfald i tagteltet. Og når det er sovetid, kan du nyde udsigten til stjernehimlen fra alle sider.

Du behøver ikke at bekymre dig om nysgerrige blikke eller uønsket besøg af kryb og kravl, da tagteltet har et tætmasket myggenet for alle åbninger, og den faste teltdug skaber privatliv. Teltdugen er fremstillet i slidstærkt og åndbart poly-bomuld, der passer perfekt til det nordiske klima.

Peak XL leveres inklusiv vores opgraderede 40 mm madras. Ønsker du endnu mere komfort, kan du opgradere med vores madrasunderlag, der samtidig modvirker kondens under madrassen. Du kan også montere både markise og fortelt.

Specifikationer

Hardshell-box Stærk 5 mm sort ABS-plast.
Teltdug Poly-bomuld. Vægt: 300 gram/meter. Imprægnering: PU-coated. Vandsøjletryk: 3000 mm
Oversegl 420D Oxford polyester. Imprægnering: PU-coated. Vandsøjletryk: 2000 mm
Myggenet Tætmasket med 900 holes per inch.
Skylight Klar plast med fastmonteret myggenet.
Madras 40 mm opgraderet komfortskum med høj densitet.
Stige Aluminium med teleskopudtræk op til 230 cm. Max 150 kilo load.
Åbning Semi-automatisk med hydraulisk gasdæmpere.
Gulv Poleret aluminiumspanel-sandwich med 23 mm isolerende honeycomb-paneler.
Max lastvægt 300 kilo.
Tagtelt Vægt 60 kilo.

Måltegning

Upgrade

Vores modeller efter 2020 er blevet opgraderet på rigtig mange punkter:

  • Tagteltene har fået en ny selvbærende bund uden stålramme. Den nye bund består af en poleret aluminiumspanel-sandwich med 23 mm. isolerende honeycomb-paneler
  • Lynlåsene er opgraderet til kvalitetslynlåse fra SBS, som er verdens andenstørste leverandør af lynlåse.
  • Myggenettene er opgraderet fra 570 holes per inch til et tætmasket net på 900 holes per inch.
  • Hardshell-boxen har fået en stærkere form samt forbedret indvendig beklædning.
  • De indbyggede madrasser er blødere og af bedre kvalitet i både selve skummet samt madrascoveret, der kan lynes af og vaskes.
  • Større og bedre sko-pose med velcro-lukning.
  • Samt andre små finjusteringer og forbedringer.

Farver

iceGrey

Må dit tagtelt godt lyse lidt op, er vores flotte iceGrey lige noget for dig. Den lyse farve gør teltet lyst og lækkert at opholde sig i, og du kan ikke undgå at få følelsen af sommer og lange lyse nætter. Teltdugen er i lysegrå poly-bomuld, mens oversejlet er i grå poly-oxford.

midnightGrey

Den mørkegrå nuance er tidløs og en af vores bestsellere. Det stilfulde mørkegrå look er diskret, passer til de fleste biler og skaber en hyggelig stemning i teltet. Teltdugen er i mørkegrå poly-bomuld, mens oversejlet i en gråblå poly-oxford.

hunterGreen

Vores smukke lysegrønne farve er det perfekte valg, hvis du ønsker at være så tæt på naturen som muligt. Det føles næsten som at sove i en hyggelig hule dækket med de flotteste grønne blade. Teltdugen er i lysegrøn poly-bomuld, mens oversejlet er i grøn poly-oxford.

Video

Montering

Du skal blot løfte tagteltet op på dine tagbøljer og montere de medfølgende beslag, der passer til de fleste tagbøljer – uanset om tagbøljerne er firkantede eller har vingeprofil.

Inden du bestiller, er det en god ide at tjekke din bils dynamiske tagvægt. Du kan slå den op på www.car.info eller i bilens instruktionsbog. Denne vægt er bilens maxvægt, mens du kører. Når bilen holder stille, er det en anden sag. Her er vægten blev statisk, og der kan bil og tagbøjler holde til utrolig meget vægt, så I snildt kan kravle tre-fire personer op i teltet.

Læs mere om montering og vægtgrænser på siden Værd at vide

Guide

Når først dit Peak XL er monteret på taget af din bil, venter eventyret lige om hjørnet, og det tager kun 1 minut at slå teltet op. Klik bare spænderne op, træk låget på hardshellen op, og lad den semiautomatiske åbning klare resten. Træk stigen ud, og vip teltet ud over siden af bilen. Husk at justere stigen, så den passer til højen på din bil – og sørg for, at den er låst i et led. Monter nu oversejl-stængerne, og du er klar til at kravle til køjs.

Du er måske også interesseret i...