Fortelt

3.995,00 DKK

  • Mål XL  –  L.330 x B. 230
  • Mål XXL  –  L.330 x B.280
Ryd

Bestillingsvare

Varenummer (SKU): Ikke relevant Kategorier: ,

Beskrivelse

Skal du campere det samme sted i lidt længere tid, kan du nemt skabe ekstra plads med et fortelt. Forteltet giver et ekstra stort inde-areal med plads til både bord, stole og ekstra opbevaring.
Sættet består af et stort fortelt, teleskopstænger, barduner og pløkker, så du har alt, hvad du skal bruge. Forteltet er nemt at lyne på tagteltets oversejl og spænde ud med teleskopstængerne, og det tager kun cirka 10 minutter at slå op, når du har opsat det et par gange.
Teltet slutter helt til mod bilens side, så du kan ind og ud af bilen fra forteltet. Der er store døre i begge sider, vinduer i enden samt myggenet og fast teltdug for åbningerne.
Forteltet fås i størrelse XL og XXL i tre forskellige farver, der matcher dit tagtelt.
Dette fortelt passer ikke til vores 2020 model tagtelte. Er dit tagtelt fra 2020 kontakt os og vi producerer et fortelt som passer til dit 2020 tagtelt.

Forteltet er et universal fortelt som passer til dit tagtelt. Der vil ikke kunne garanteres perfekt pasform til alle bilers højde, da ingen biler er samme højde. Egner sig bedst til høje eller mellem-høje biler. Vinduer og døre kan være monteret anderledes end på billederne.