Deluxe-madras – Single

DKK 1.495,00

Giver ultimativ liggekomfort

Varenummer (SKU): SEATOSUM-SG Kategori:

Beskrivelse

Sea to Summit selvoppustelige Single deluxe-madras (183x64cm), er for de der har behov for endnu mere liggekomfort.

De fleste sover fint på Peak teltenes originalmadras med et madrasunderlag under, men nogle personer med dårlig ryg eller behov for extra liggekomfort kan nyde godt af denne lækre deluxe-madras.

Madrassen indeholder både delta core skum og horisontale luftkanaler, så man sover som en drøm. Den har en blødt og behagelig overflade i Stretch polyester.

Vælger du denne deluxe-madras, så anbefaler vi at fjerne originalmadrassen fra teltet, tilkøbe et madrasunderlag og bruger dette som underlag for deluxe-madrassen. Dette så der ikke opstår kondens under madrassen samt at man ikke beskadiger denne. Du kan derved under transport lukke luften ud af deluxe-madrassen og have både madrasunderlaget samt deluxe-madrassen liggende fladt i teltet under kørsel. Husk at lukke ventilerne HELT, så madrassen ikke begynder at selvoppuste under kørsel, da dette kan beskadige teltet.

Alt efter om du er til en lidt blødere eller hårdere oppustning, kan du henholdsvis lukke lidt luft ud eller puste lidt extra luft i madrassen. Flere kunder benytter en lille batteripumpe, hvis de ønsker en hårdere oppustet madras.

Når madrasserne er helt nye er det vigtigt inden første brug,  at lade dem stå med åbne ventiler i mindst 24timer, da skummet er meget komprimeret fra produktionen.

 

Passer madrassen i mit telt?

Peak XL tagtelt
– 2 x Deluxe Single, til 2 voksne personer.
eller
– 1 x Deluxe Double, til 2 voksne personer.

Peak XXL tagtelt
– 1 x Deluxe Double, til 2 voksne.
eller
– 2 x Deluxe Single, til 2 voksne.
eller
1 x Deluxe double + 1 x Deluxe Single, til 2 voksne + 2 børn.

Ved køb af 1 x Deluxe double + 1 x Deluxe Single madrasser vil de tilsammen fylde hele bunden af dit Peak XXL tagtelt, med en smule i overskud ved teltbøjlen som blot må bukkes lidt op.
Pas på at madrassen ikke ligger op af skarpe kanter. Se de sidste 2 billeder af Peak XXL for denne mulighed.

 

Specifikationer

Materiale: 30D Stretch/75D polyester. TPU laminering.

Mål: 183 x 64 x 10cm

Vægt: 1840 gram

Pakvolume: Ø19 x 65cm

 

Du er måske også interesseret i...