HeroCamper in Showroom
Dato: Gjeldende
Sted: Kolding, Danmark

Opplev den superkule minicampingvognen #HEROCAMPER utstyrt med vårt Peak XXL-taktelt, i Moby Mountain showroom i Kolding.

MOBY MOUNTAIN og #HEROCAMPER har inngått et nytt samarbeid, hvor Moby Mountain vårt Peak XXL thunderBlack taktelt for montering på de fleste HeroCampere forlater fabrikken.

Kom og opplev både HeroCamperen og vårt flotte taktelt i Kolding, Danmark

Finner sted på vår adresse i Kolding, Danmark 

 

"De to danske friluftsbedriftene, #HeroCamper og Moby Mountain, har kommet sammen i et partnerskap basert på en felles lidenskap for å skape de beste rammene for å søke ulike opplevelser i naturen.

Dette forteller Lasse Smidt, administrerende direktør i #HeroCamper.

– Noen ganger kan du reise verden rundt uten å finne det du leter etter. Andre ganger tar det bare en kort kjøretur ut av E20, og så støter du på et selskap som deler lidenskapen din for å lage utendørsprodukter utenom det vanlige. #HeroCamper og Moby Mountain er en formidabel match fordi vi minner så mye om hverandre i vår tilnærming til utendørsmarkedet, sier Lasse Smidt.

Siden 2017 har #HeroCamper bygget noen av markedets tøffeste campere for et krevende utendørspublikum i blant annet USA, Europa og Australia. Bobilene har lett plass til to voksne, men er det flere med på turen trengs taktelt.

– En stor del av bobilene våre selges i dag med taktelt, da det gir litt mer fleksibilitet. Og når camperne forlater fabrikken i Esbjerg med et taktelt på takskinnene, har våre kunder også en forventning om at takteltet lever opp til kvaliteten til resten av bobilen – derfor har vi lett etter en bedrift partner som leverer en modell som vi ikke kan produsere selv, fortsetter han.

HJULPET AF CORONA

#HeroCampers søk brakte dem til Kolding, hvor Morten Ejby, administrerende direktør i Moby Mountain, etter en lang utviklingsperiode grunnla Moby Mountain kort tid før den første Corona-stansen i 2020. Og den timingen kunne ikke vært mye bedre.

– Jeg grunnla selskapet i en tid da Corona-pandemien kort tid etterpå skapte enorm interesse for ulike friluftsopplevelser i nærområdet. Og midt oppi alt det sto vi med et produkt som gjorde det enkelt for folk å pakke sammen bilen og legge ut på mikroeventyr. Vi kunne ikke drømt om en bedre start, sier Morten Ejby.

Til tross for at Moby Mountain bare går inn i sin fjerde sesong, er selskapets taktelt allerede en stor suksess, og samarbeidet med #HeroCamper i Esbjerg er bare nok en anerkjennelse av selskapets kvalitet og gode kundeservice.

– Vi la naturligvis merke til #HeroCamper i oppstartsfasen og ser mange likhetstrekk mellom oss og dem, og at vi nå får lov til å sette teltet vårt på en bobil, som allerede har blitt litt av et designikon i friluftsbransjen, er noe som gjør oss utrolig stolte. Vi har store forventninger til samarbeidet og har en god følelse av at vi er to lokale bedrifter som har mulighet til å spille godt med hverandre, sier Morten Ejby.